Свято День Матері

2016-05-12

/Files/photogallery/853/Фотоапарат 872.JPG

У всьому цивілізованому світі свято Матері відзначають у другу неділю травня. Це свято Божої Матері, Матері – України і рідної, найдорожчої всім нам неньки. Відзначається воно саме у травні, бо це місяць Пречистої Діви Марії, яка благословила у хресну путь свого єдиного сина – Спасителя людства. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва і допомоги.

У травні, коли Природа-мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві та відзначають День матері.

Учні Білогородської ЗОШ №1 також вітали своїх мам та бабусь. До цього дня кожен клас представив стінгазети зі світлинами своїх мам, а першокласники спробували себе ще й у ролі художників - намалювали портрети любимих нянь. Під керівництвом режисерів Мазура М.І. та Алейнік В.В. школярі підготували прекрасний концерт. Розпочинався захід виступом духового оркестру «Браво». Потім усі присутні могли насолоджуватися співом хору «Княжа Вольниця», виступами танцювальних колективів «Україночка» та «Іграшка», виставками – презентаціями народних майстринь Тетяни Мнишенко та Надії Геворкян .

Також усі присутні вшанували пам'ять матері-героїні Завалецької М.В. Оскільки свято відбувалося в Будинку культури, то можливість відвідати його мали усі бажаючі мешканці та гості села, почути побажання здоров’я, щастя, любові й ніжності.


Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi