• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З 6 по 11 лютого у Рівному відбувся Чемпіонат України з боксу серед жінок в якому прийняли участь наші юні спортсменки

З 6 по 11 лютого у Рівному відбувся Чемпіонат України з боксу серед жінок в якому прийняли участь наші юні спортсменки

2018-02-16

/Files/images/viber-image3.1.jpg

Щороку в Україні проходять чемпіонати з боксу серед жінок, і цей рік не виняток. З 6 по 11 лютого у Рівному відбувся Чемпіонат України з боксу серед жінок в якому прийняли участь наші юні спортсменки.

Змагання відбулись в міському палаці культури «Текстильник» на ринзі, який було встановлено на сцені, розпочався Чемпіонат України з боксу серед жінок (еліта, молодь, юніорки, дівчата). Всього до Рівного з’їхалися позмагатися 22 команди – це 241 учасниця з усієї України. Загалом змагання відбувались у чотирьох вікових групах в кожній з яких по 10 вагових категорій.

Серед яких приймали участь та представляли Білогородку наші односельчанки:

  1. Гайдай Ірина – 2005 р.н.;
  2. Кадькаленко Аліна – 2004 р.н.;
  3. Кристіна Яна – 2003 р.н.;
  4. Ярошенко Анастасія – 2004 р.н..

Ярошенко Анастасія та Кадькаленко Аліна привезли з турніру бронзові медалі. Суперниками дівчат були спортсменки з Києва, Івано-Франківської та Запорізької області.

«Ця перемога є дуже великим результатом в історії Білогородського бокса. Наполеглива праця, важкий шлях до перемоги та любов до спорту юних спортсменок не залишились непоміченою.» Говорить тренер боксерського клубу «Олімп – 5» – Абдураім Ташиєвич Рискулов.

Дівчатка, Ви наша гордість!

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi