• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Філософія сімейних традицій у формуванні особистості».

«Філософія сімейних традицій у формуванні особистості».

2014-03-19

/Files/photogallery/732/SL741505.JPG

19 березня 2014 року на базі Білогородської ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 відбувся районний семінар – практикум соціальних педагогів. Тема семінару: «Філософія сімейних традицій у формуванні особистості».

Методист РМК Шевкун М.В. ознайомила учасників семінару-практикуму з особливостями формування особистості в наш час та роль сімейних традицій в вихованні дитини.

Заступник директора школи з НВР Андрєєва Л.В. розповіла учасникам семінару про "Модель сім’ї з її функціональними обов’язками”.

Практичний психолог школи Водолажна К.Є. виступила з доповіддю про самотність дитини.

Соціальний педагог школи Якжина О.М. розповіла учасникам семінару про втрачену модель батьківства. Зразки матеріалів було роздано кожному з учасників засідання.

Для учасників семінару педагог – організатор Наконечна Л.М. провела майстер – клас «Лялька – мотанка, як оберіг в житті українців».

Учасникам семінару учнями 5-Б класу під керівництвом класного керівника Мнишенко Т.Д. було показано фрагмент родинного свята «Герб моєї родини».

Учні 11- А класу (класний керівник Рибачук Т.З.) показали інсценізацію української народної казки “Торбинко, торбинко, дай розуму краплинку”.

Учні 4- Б класу (класний керівник Петровська І.В.) показали фрагмент родинного свята “Родина, родина, від батька до сина ”…

Соціальний педагог О.М. Якжина

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi