• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласна акція « Діти Київщини - воїнам АТО»

Обласна акція « Діти Київщини - воїнам АТО»

2014-09-27

/Files/images/DSCN8787-1.JPG

В суботу, 27 вересня у Білогородці відбулося святкування Дня села. На якому всі із задоволенням могли послухати чудові виступи дитячого оркестру «Гармонія» , подивитися захоплюючі змагання з боксу та стати учасниками патріотичного ярмарку, який проходив у рамках обласної акції « Діти Київщини - воїнам АТО»

На шкільному парламенті було вирішено взяти участь у цій акції , а найкращою формою збору коштів став демократичний український ярмарок. На передодні педагог-організатор Наконечна Л.М. розробила і роздала всім бажаючим сертифікати для участі . Саме за ними можна було дослідити, які класи були найактивнішими. А діти разом із батьками готували випічку, поробки, іграшки, щоб зробити внесок для допомоги армії.

Білогородчани та вчителі не залишилися осторонь благодійного флешмобу - прийшли та підтримали школярів, купуючи продукцію. Всього було зібрано 5645гривен. Найактивнішими учасниками стали учні: 7-Бкласу - класний керівник Лущ О. І.,6-Акласу - класний керівник Суприкіна А.А.,8-Б класу - класний керівник Шевченко К.К.

Велика подяка за активну життєву позицію та небайдужість . Так тримати.

Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi