• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар заступників директорів шкіл із виховної роботи.

Районний семінар заступників директорів шкіл із виховної роботи.

2014-11-05

/Files/photogallery/732/SL741923.JPG

05.11.2014 в Білогородській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар заступників директорів шкіл із виховної роботи

Тема семінару: Шляхи формування духовної культури дітей та молоді в умовах освітнього закладу культурологічного та культурно-творчого спрямування

Головною метою колективу школи є передача молодому поколінню соціального досвіду, багатства духовної культури народу, розкриття змісту національної ментальності, своєрідності світобачення і на цій основі – формування особистісних рис громадянина України.

Колектив вчителів вдосконалює та підносить виховну роботу на новий сучасний рівень. Школа знаходиться в пошуку нових ефективних форм роботи, співпрацює з іншими закладами, активно переймає передовий педагогічний досвід, вірить, що зерна посіяні вчительським колективом рясно зійдуть славними досягненнями вихованців не тільки в селі, але й на рівні району та області.

На семінар були запрошені:сільський голова Абрамчук М.І., викладачі університету «КРОК», козацький сотник Опанасюк В. Білогородська козацька сотня поповнилася молодими козачатами - учнями 2 класу.

Нікого не залишили байдужими музичні композиції, виконані духовим оркестром учнів школи, під керівництвом Шуляка Василя Григоровича.

Літературно-музична композиція «За Україну, за її долю, за честь і славу, за народ!», підготовлена вчителем історії Шевченко Катериною Корніївною, висвітлила віковічну боротьбу українського народу за свою незалежність.

Перед глядачами постаті постаті визначних людей від часів Богдана Хмельницького до Василя Стуса і В’ячеслава Чорновола. Хвилюючою була розповідь учнів про сучасні події на Донбасі.

Рідна земле, моя Україно!

Знаю, житимеш ти у віках,

І цвістиме довічно калина,

Буде небо купатись в житах.

Ми розправимо крила у леті –

Не здолають нас люті вітри,

Бо на сонячній нашій планеті

Українські цвітуть кольори!

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi